lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

Fanskapet hämtade sitt älskade pass..

Fanskapet Facebook, Fanskap, Kuk, Pass Permalink0

För några veckor sedan efter att J&J varit på en rockkryssning (kommer i ett senare inlägg) hörde Fanskapet av sig för att kontrollera om Jack var hemma så att han kunde hämta sitt pass. Jack var riktigt nervös innan Fanskapet dök upp vid hennes port. Men det var inte pga. några fjärilar i magen utan snarare att hon var orolig för att det skulle vara konstig stämning.
 
Men när Fanskapet väl dök upp flög alla orosfåglar bort. Jack frågade om Fanskapet ville ha något att dricka då hon är en bra värdinna. Han accepterade ett glas vatten och Jack sig tog en kopp kaffe. De pratade om ditten och datten och till sist hamnade de i sängs. Tyvärr fick Fanskapet efter en stund problem med kuken till Jacks stora sorg. Fanskapet berättade att det förmodligen berodde på att han varit sjuk och haft ont i huvudet. Jack frågade om han ville ha en Alvedon, men Fanskapet avböjde och berättade skrytsamt att han inte tar sådant. Sedan sa han att Jack tar det varje gång hon varit ute. Jack tröttnade och sa bara att det blir lätt så när man har migrän.
 
Innan Fanskapet gick visade han lite bilder på sina vänner som han hade i mobilen och berättade att han och Snickaren hånglat en gång när de spelade "sanning eller konsekvens". Jack frågade om det hade varit bra, på detta svarade Fankapet att han tyckte det var bra och frågade om J&J hade hånglat med varandra. Fanskapet berättade vidare att han skrivit med en tjej på HP men dissat henne när hon skrev efter några mail att hon satt i permobil. Jack tog givetvis reda på vad hon hette för att kolla in sin konkurrens, hon har inget att frukta!
 
Nu har Jack och Fanskapet inte hörts av sedan detta möte och de kommer förmodligen inte att ses igen. Men Jack ligger inte sömnlös för det utan känner sig rätt klar med Fanskapet!!
Till top