lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

Down memory lane... Nazisten

Down memory lane... nazist, dating, kaffekopp Permalink0
För många år sedan jobbade Jeffrey på en golfklubb som servitris där hon började dejta en av killarna som arbetade på golfbanan. Hon tyckte han var lite het då han verkade lite "farlig" - massor med tatueringar och åkandes på sin motorcykel.
Efter ett par veckors dejtande insåg Jeffrey att flertalet av killens tatueringar var av lite udda karaktär och då hon googlade på dessa insåg hon att det var nazistsymboler av olika slag samt att han hade flaggor med Hitler hemma hos sig. Han nekade dock bestämt att han skulle vara nazist - i efterhand har han dock alltså fått smeknamnet "Nazisten".
 
Ett minnesvärt litet äventyr i sexväg var när Jeffrey och "Nazisten" åkte med "Nazistens" motorcykel till golfklubben efter att alla gått hem och hade sex på golfjobbarnas fikabord, varav "Nazistens" sperma träffade kollegornas kaffemugg. Undrar om kaffet smakade salt dagen efter?
 
"Nazisten" var lite underlig i relationsväg då han ena stunden ville hävda att de bara var vänner/kk och ena stunden kunde höra sig igen och vilja ha någon form av relation - han bad t o m Jeffrey att flytta med honom till Skåne men hon tackade nej till denna romantiska invit.
 
Vid deras sista sammankomst tömde hon romantiskt hans pormaskar och sedan dess lät hon honom ramla mellan hennes fingrar bort i anonymitet.
 
Till top