lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

Jeffrey får se Lillakapet live!

Dating Lillskap, Nunna, Utekväll, ö-liv Permalink0
För några veckor sedan var Jeffrey och hälsade på Jack på hennes lilla ödsliga ö. J&J bestämde sig en kväll för att gå till "Nunnan" där mångsysslaren Lillakapet arbetar och bor på. Väl inne satt J&J och skrattade gott åt det vackra klientelet som svängde sina lurviga på vinylgolvet. I ögonvrån fick Jack se en lång "man" som hon tyckte påminde om Lillakapet, men hon var inte säker. Jeffrey gick för att kontrollera detta men då hade varelsen redan försvunnit. J&J stod sedan på uteserveringen och bestämde sig för att gå vidare då Jack fortfarande inte känner sig helt bekväm med att vara så nära Lillakapets hem och jobb. 
 
När J&J var på väg ut kom helt plötsligt Lillakapet förbispringande, Jack såg bara detta som hastigast då hon ville fly snabbare än ögat. Jeffrey, som faktiskt aldrig sett Lillakapet live, kände genast igen hans tättsittande ögon och försökte ta sig en ordentlig titt. Detta var inte det enklaste då Lillakapet, likt Jack, hade bråttom därifrån. Han har förmodligen nu förstått att Jack inte har några planer på att romantiskt återse honom. Det var rätt uppenbart att Lillakapet denna kväll inte arbetade, utan var där med sina vänner. Han alltså inte bara bor, arbetar och dejtar på "Nunnan", han spenderar även sin fritid där.
Till top