lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

Utekväll på "Psyket"

Fanskapet, Utekvällar Fanskap, Psyket, Utekväll Permalink0
 
Efter "Kajsas" spatserade J&J vidare till "Psyket", de var väldigt förväntansfulla inför vad kvällen skulle erbjuda för avslutning. När de väl stod i kön sa Jeffrey "Det där ser ut som Piloten", det visade sig att det var "Piloten"! Piloten är Fanskapets och Snickarens vän. Lite senare såg Jack att även Fanskapet väntade i kön, när han kom in på "Psyket" vände han sig om och tittade på Jack men sprang snabbt in genom Psykets port. 
 
J&J gick runt på Psyket och hamnade till sist längst upp på rockgolvet. De såg då att även Fanskapet och hans entourage hittat dit, men de fortsatte med att ignorera J&J. De hade även med sig en vän som såg ut som en snäll version av den känslige Snickaren, han hade till och med en nästan likadan wt-väst, men till Jeffreys stora lättnad hade inte ödat fört ihop dessa två igen utan denna gång var det en annan varelse. 
 
Efter ett tag satt J&J vid ett bord och Fanskapet vandrade förbi, han gick fram till Jack och fattade hennes händer och hälsade, sedan tog han Jeffreys händer och utbrast "Jeffrey!". Jack som är trevlig frågade om de skulle slå sig ner, men varelserna skulle ner till dansgolvet. J&J satt kvar, men vandrade sedan ut i mörkret eftersom klockan var över 4. Väl i taxin fick Jack ett sms från Fankapet: "Jack är du kvar?", Jack svarade "Nope snart hemma" varpå hon fick svaret "ok, det var kul att ses, hade varit roligt att snacka lite". Jack tror att detta kan vara det absoluta slutet på historien med Fanskapet, men det får framtiden utvisa...
 
Sammanfattning:
+ Inte så kladdigt och urkigt på rockgolvet som det är på urk-golvet längst ner..
+ Jack hade fått sitt VIP-kort
+ Jack är glad att känslorna för Fanskapet svalnat avsevärt
 
- Jeffrey har inte fått VIP-kort
- Klientelet var inte det bästa...
- Svårt att få tag i en vettig taxi hem
 
Betyg:
Utbudet: 0 James Dean av 5 möjliga för både J&J. Detta innebär att det var katastrof. 
Köttmarknads-status: 5 köttklubbor av 5 möjliga då det som vanligt är en riktig köttmarknad på "Psyket"
 
Vinnare av kvällens Dogfight!
Vinnare av kvällens dogfight är Jeffrey som fick en finfin varelse med spritandedräkt hängandes över henne. 
Till top