lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

En festlig kväll med "Den runde tysken"

Dating, Resa Fest, farbror, helvete, lederhosen, resa, tysk, öl Permalink0
 
Under förra veckan var Jack och hennes kompis Ted på en liten årlig festlighet i tyskens hemstad som vi kan kalla för "septemberfest". Jack och tysken hade innan haft lite kontakt med varandra och bestämt att de skulle mötas upp första kvällen.
 
Väl i staden började Jack och Ted att dricka lite innan det var dags att möta upp tysken. När tysken kom och mötte dem såg han ut som en liten farbror, han hade på sig en finfin lederhosen, vit skjorta och en grå tweedkavaj med diarréfärgade läderinslag. Jack kände dig torrare än Sahara...
 
Väl på festlighetsstället dök tyskens finfina vänner upp, de var dock finare än tysken vilket inte var så svårt... Jack hällde i sig en massa öl och blev fullare och fullare. Tysken visade glatt upp tio år gamla bilder som han hade av Jack i sin mobil och satt sedan och visade en bild från J&Js Londonresa och störde sig på att jack såg ut att vara på en sexklubb (det kallas rockklubb för "normala" människor).
 
Tysken tog efter ett tag chansen att ta Jacks hand och full som hon var drog hon inte tillbaka den. Efter ett tag kysste tysken Jack och Jack kysste tillbaka men kände sig inte direkt kåt... En dam kom sedan fram till det supergulliga paret och tog kort på dem, efter ett tag kom hon tillbaka och hade gjort deras kort till ett hjärta som tysken glatt hängde kring halsen. Jack tvingade sedan tysken att hänga hjärtat bak och fram då hon såg ut som en fet val. Tyskens vän blev då irriterad och sa till Jack att det betydde så mycket för tysken.
 
Efter ett tag började Jack tröttna och de gick därifrån i samlad trupp. Efter ett tag kom Jack och Ted ifrån varandra och när Jack ville vänta på Ted sa tysken att han skulle ta hand om henne och att hans kompis Heinrich skulle ta hand om Ted. Sedan ringde tysken Heinrich och sa att han fick ta med sig Ted hem då tysken och Jack skulle till Jacks och Teds hotell. Väl vid hotellet följde tysken med Jack till rummet och frågade om de skulle ses dagen efter, Jack svarade "kanske" och sa "hej då" innan hon smällde till dörren. Tysken fick sen stå ute och frysa i en timme innan Ted och Heinrich dök upp. Ted hade vägrat sova hos Heinrich.
 
Sammanfattning av en festlig kväll med Den runde tysken: 
+ Alltid kul att vara utomlands
+ Inte varje dag man får se en massa män i lederhosen
+ En upplevelse utöver det vanliga
 
- Tysken har totalt sumpat sina chanser hos Jack
- Inte alltid man får se en massa män i lederhosen
- En upplevelse utöver det vanliga
 
Betyg:
0 rosor av 5 möjliga! Detta innebär att Jack aldrig vill se tysken igen!! 
Till top