lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

DJ:n försöker få till en ny date

Dating Varelser, blinddate, helgplaner, kollega Permalink0
Jack kände, som tidigare nämnts, inte direkt fjärilar i magen efter sin blinddate med DJ:n. Hade det varit vilken annan kille som helst hade Jack försökt att bara låta det rinna ut i sanden och, vid behov, ev. blocka hans nummer. Tyvärr så är denna varelse kompis med hennes kollega på jobbet vilket Jack tycker försvårar situationen avsevärt.
 
När Jack kom till jobbet i måndags frågade kollegan nyfiket hur daten varit. Jack sa som det var att fjärilarna inte direkt pirrade i magen. Kollegan sa då att DJ:n sagt att Jack inte hört av sig och han hade ändå bjudit på middag. Jack gjorde då i ett svagt ögonblick ett ödesdigert misstag, hon sms:ade DJ:n och tackade för senast. DJ:n försökte då snabbt få till att de skulle ses igen och undrade när Jack kunde. Jack svarade då att de kanske kunde höras i slutet av veckan eftersom hon brukar vara trött efter jobbet i början av arbetsveckan.
 
I onsdags sent på eftermiddagen skickade DJ:n ett sms och frågade om de skulle umgås på kvällen. Jack svarade att hon inte kunde då hon hade mycket på jobbet. DJ:n frågade då när Jack kunde ses. Jack svarade att de kanske kunde ta en fika på torsdagen efter jobbet, svaret på detta blev "kanske de..". Sedan skickade DJ:n ytterligare ett sms och frågade om Jack ville äta middag med honom på kvällen. Jack började nu tröttna rejält då hon redan sagt att hon inte kunde på kvällen och svarade att hon var fast på jobbet. DJ:n blev då sur och svarade "kör hårt". Torsdagen förflöt sedan till Jacks stora glädje utan något meddelande från DJ:n, Hon hade varit lite rädd att han faktiskt skulle nappa på att gå på en fika.
 
Idag när Jack satt i godan ro och arbetade hårt satt hennes kollega och pratade i sin mobil med DJ:n. Kollegan sa sedan till Jack att DJ:n sagt att han och Jack skulle träffas på lördag om inte Jack var för trött. Detta kom för Jack som en total överraskning då hon och DJ:n inte nämnt ett ord om lördagen. Jack svarade kollegan att de inte skulle ses då Jack hade andra planer (ligga på soffan och lata sig). DJ:n har ännu inte hört av sig för att fråga Jack om lördagen som de tydligen kommit överens om. J&J undrar i sitt stilla sinne om DJ:n har någon personlighetsstörning då han verkar ha haft en konversation med Jack som inte ägt rum. Jack har i dagsläget inga planer på att träffa denna skumma varelse igen.
Till top