lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

En festlig kväll med "Den rosa grisen"

Utekvällar Facebook, Psyket, Urk, Utekväll Permalink0
Förra helgen var Jacks syster Manson på besök i Sverige. De bestämde sig då för att ta reda på vad Psyket hade att erbjuda, kvällen till ära. Väl där stod de i mitten av båten och fick diverse parningsgåvor från varelserna i form av lysande ringar och batonger. Efter ett tag skulle Manson ut och röka, på väg dit såg hon en varelse i tiara. Hon gjorde då något som J&J aldrig skulle göra, hon gick fram och pratade med varelsen och frågade om han var med på en svensexa. Varelsen svarade att det var han inte. Manson gick då eftersom Jack redan var långt före, efter traskade varelsen troget för att aldrig mer lämna hennes sida.
 
Väl ute på däck såg Jack att varelsen, som var fet, hade en grisrosa tröja, därav hans fantastiska smeknamn. Efter ca 5 minuter kom Grisens kompis Omar fram och envisades med att hälsa på Jack, Jack var måttligt imponerad och lika trevlig som vanligt. Manson och Grisen blev snabbt Facebook-kompisar och dansade porrigt in i natten. Den fantastiske Omar visade sig vara lika dryg och tråkig som urkar brukar vara.
 
Efter att ha spenderat ca 3 timmar med dessa fantastiska "män" stängde Psykets portar för natten. Jack drog snabbt in Manson i en taxi för att fly från Omars blick. Manson fick då ett meddelande på Facebook där Grisen undrade var hon var.
 
Dagen efter blockerade Manson Grisen då han försökt skriva igen. Jack har haft en allvarlig diskussion med Manson och förklarat att i Sverige kan man inte gå runt och vara trevlig mot varelser för då tror de att de har halva inne och vägrar ge sig. Tyvärr har J&J märkt att man knappt kan svara när de säger "hej" utan att de ska bli dryga om man inte vill prata vidare med dem.
  
 
Till top