lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

En indisk middag med "Harkäften"

Dating Date, harmynt, indiskt, öl Permalink1
Igår var Jack och den fantastiske Harkäften på sin andra date. De bestämde sig för att de skulle gå och äta indiskt, de hamnade då på samma restaurangen som Jack och Nykterisken hade sin sista date på.
 
Denna gång kom Harkäften i tid och de spatserade till restaurangen, där Harkäften hade bokat ett bord till dem. Väl där flöt samtalet på bra, trots att Jack kände att det inte direkt klickade kärleksfullt. Men till sin stora glädje hade Jeffrey bestämt sig för att även hon skulle äta indiskt denna kväll, vilket gjorde att Jeffrey på tryggt avstånd kunde spana in Jacks date.
 
Efter maten bestämde sig Jack och Harkäften för att gå vidare till "Den lille matrosen" för en öl. Väl på stället bjöd Harkäften på Jacks öl och de satt och samtalade i någon timme. Sedan tröttnade Jack och begav sig sakta hemåt.
 
Sammanfattning av date med "Harkäften":
+ Harkäften är trevlig och det blir inte alltför mycket tysta stunder
+ God mat
+ Roligt att Jeffrey fick se med egna ögon att Jack faktískt kan bete sig normalt på en date 
 
- Harkäften bjöd inte på maten, detta tycker J&J att mannen bör göra när det blivit en andra date och dessutom en middag. Att han bjöd på en öl på "Den lille matrosen" tycker J&J inte väger upp. 
- Det blev väldigt tydligt att Jack och Harkäften inte har så mycket gemensamt. 
- Jack känner inte att det klickar kärleksfullt och tycker att det börjar bli dags att gå vidare.
 
Betyg:
2 rosor av 5 möjliga! Detta innebär att Jack hade en helt ok date, men känner att det int eklickar kärleksfullt och att hon inte har lust att träffa Harkäften igen. 
Till top