lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

Helvetesspringaren byter namn

Dating Date Permalink0
"Helvetesspringaren" har efter senaste dejten försökt komma hem till Jack för att titta på film vilket Jack smidigt försökt avstyra genom att föreslå att de istället ska ta en öl.
 
Döm av hennes förvåning när helvetesspringaren svarar att han är nykterist så han i så fall får dricka något alkoholfritt alternativ. Jeffreys reaktion var omedelbart att "det där kommer aldrig att leda till nåt".
Jack gillar att dricka öl och tar gärna en öl som ett gott komplement till sin mat osv och tycker att champagne är obligatorsikt om det ska firas. Det blir underligt om Jack ska umgås med någon i såna sammanhang när personen ifråga inte dricker överhuvudtaget.
Dessutom tycker J&J att nykterister ofta är väldigt dömande - det är en sak att välja att inte dricka av olika anledningar men att aldrig dricka och att påpeka att man är nykterist är i J&J ögon att göra ett "statement" vilket antingen betyder att man är gammal alkis eller så är man dömande mot andra som väljer att dricka alkohol.
 
J&J tvivlar på att detta kommer passa Jack som handen i handsken, dock kommer hon att träffa helvetesspringaren en gång till eftersom det var hon som frågade om de skulle hitta på något och Jack håller alltid sina löften!
 
Härmed döper J&J om "Helvetesspringaren" till "Nykteristen"!
Till top