lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

Middag med "elektrikern"

Dating Date, elektriker, middag, pms Permalink0
Två dagar efter första dejten med "elektrikern" styrde han och Jeffrey upp en middag i den stora staden.
"Elektrikern" började med att stressa Jeffrey lite innan dejten genom att sms;a;
"Tja! Om du vill ses lite tidigare så säg till, är så gott som klar :) "
Jeffrey svarade surt att hon nog inte hann bli snabbare än en kvart tidigare varpå "elektrikern" snabbt svarade;
"Ingen panik, va bara om du var redo, vi kör halv så behöver du inte stressa"
Jeffrey var trots detta även denna gång tidigare på plats än "elektrikern", dock för tidigt - nu var det faktiskt "elektrikern" som var punktlig. De styrde sina stortår mot ett hamburger-ställe som Jeffrey föreslagit.
 
Samtalen förflöt på bra men denna gång kröp det, till skillnad från första dejten, fram lite kuriosa som inte gjorde Jeffrey så imponerad. Bl a att "elektrikern" har tyckt om att jaga och att röka på ibland...
 
När notan skulle betalas så väntade Jeffrey spänt på hur "elektrikern" denna gång skulle bete sig - skulle han bjuda eller ej? Jeffrey frågade hur de skulle göra -  om de skulle splitta eller?
Döm av hennes förvåning när "elektrikern" föreslog att hon kunde swisha honom pengar. Jeffrey gick surt på toa och frågade honom sen hur mycket pengar hon skulle föra över och när han svarade att han inte kom ihåg vad det var för summa sa hon att hon inte orkade räkna på öret utan sa att han bara skulle säga vad hon skulle föra över. Hon fick slutligen föra över 1/3 av notan. Hur "elektrikern" kom fram till detta är för henne ett mysterium; om han nu är så snål att han inte vill bjuda kunde de väl bara splittat rätt av? Varför ens ta några pengar alls om Jeffrey ska betala 1/3? Så många frågor utan svar.
 
"Elektrikern" undrade nu om Jeffrey ville gå vidare och dricka öl vilket hon tackade ja till. På vägen dit började han skojja med Jeffrey om hennes ålder, eftersom hon själv kände sig gammal påtalade han själv då det inte är stor åldersskillnad mellan "turturduvorna". "Elektrikerns" skämtsamma sida påvisades vidare inne på ölhaket (där de som sist tog varannan runda., åter till Jeffreys irritation..) då han fortsatte reta Jeffrey om det ena och det andra. Detta var ingen bra idé eftersom Jeffrey hade pms...
 
Efter att ha umgåtts i ca 4,5 h var det dags att röra sig hemåt - lika bra eftersom Jeffrey började tröttna rejält på "elektrikerns" skojfriska sida...
När han på vägen till tunnelbanan påtalad att hennes mössa passade henne bra fräste hon ifrån;
"-Var det där också en pik eller? Eftersom du hållit på och pikat mig hela kvällen menar jag!?"
Efter detta vågade inte "elektrikern" skoja nåt mer med Jeffrey.
Han följde henne dock till tunnelbanespärrarna där de skildes åt med en kram och att de skulle höras.
 
Återstår dock om detta sker. Jeffrey känner att nu när hennes pms lagt sig så är hon inte lika irriterad på "elektrikern" - dock tycker hon att han skojjade på onödigt hårt med henne när det bara var andra dejten; hur ska det inte blir framöver när han är såhär nu?!
Jeffrey kan tänka sig att ge "elektrikern" en andra chans om han hör av sig. Dock har han inte hört av sig än. Kanske blev han bortskrämd av Jeffreys irritation?
Till top