lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

En festlig kväll i Gatbys anda

Utekvällar 20-tal, Gatsby, Utekväll, flapper Permalink0
Förra helgen var J&J på ett litet 20-tals evant. Tack vare att Sångbögen och Jeffrey brutit upp kunde Jack roffa åt sig Sångbögens biljett. Jack känner sig som ett litet substitut, men hennes iver att gå festen överbryggade denna förnedrande känsla.
 
Kvällen började med att J&J i vanlig ordning gjorde sig fina i timtal, samtidigt drack de Silja lines egna champagne, detta för att lyxa till känslan lite extra. Kvällen till ära hade de även äkta champagneglas istället för smurfglas,
 
När J&J väl kom till stället la de direkt sina ögon på en bekant varelse, den underbare Hästmannen! Hästmannen har tidigare omnämnts i denna blogg som en ivrig deltagare i olika singelevents, han dyker alltid upp solo. Kvällen till ära stod han i en läcker kostym mitt på dansgolvet och spanande. Jeffrey var lite ledsen i ögat då hon bittert mindes att Hästmannens dissat henne vid senaste speeddejting-eventet.
 
Efter ett tag kom det fram en överfriskad kvinnlig varelse som genast fattade tycke för Jeffrey och ville ta kort på henne, dock inte med sin egen kamera utan med Jeffreys, av någon oförklarlig anledning. Efter en del finfina bilder (som J&J kommer att dela med sig av i denna blogg), försvann hon spårlöst ut i natten och ut i Jeffreys liv.
 
Till J&J stora sorg började stället framåt midnatt fyllas på med vanliga brats och urkar, musiken var modern klubbmusik, vilket J&J är på tok för gamla för. De bestämde sig för att fylla sina magar istället och sedan bege sig sakta hemåt. Men de minns fortfarande med glädje Hästmannens fina hästansikte.
 
Sammanfattning:
+ Roligt med temafester.
+ Jacks ögon vilade på en del finfina män.   
+ God drink. 
 
- Mycket urkar och brats mot slutet. 
- Skitdålid musik.
- Jeffreys ögon vilade inte på någon vacker varelse. 
 
Betyg:
Utbudet: 1 James Dean av 5 möjliga. Detta är en kompromiss, Jeffrey tycker det var 0 James Dean då hon inte fann en enda intressant varelse. Jack tycte däremot 2 då hon hela tiden utbrast "han va snygg!".
Köttmarknads-status: 1 köttklubbor av 5 möjliga. Det fanns en del stirrande varelser, men J&J tror inte att de faller detta klientel helt i smaken. 
 
Vinnare av kvällen Dogfight!
Vinnare av kvällens dogfight är Jeffrey som fick en full kvinnlig varelse efter sig. 
Till top