lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

Jeffrey har fått en creepy varelse på halsen?

Allmänt Facebook, creepy, rock´n´roll, seriemördare, skäggtoffs Permalink0
I höstas när J&J var på en av sina fantastiska rock´n´rollin kryssningar fick Jeffrey ett litet meddelande på facebook där en varelse skrev "Rock på sjön?". Jeffrey valde att ignorera detta meddelande och även de meddelande som följde några dagar senare där varelsen bl. a frågade Jeffrey om vart hennes zombiebilder tagits.
 
Nu efter ca ett halvår fick Jeffrey helt plötsligt en vänförfrågan på facebook från varelsen. Jeffrey, som ju nu ändå är singel och uttråkad, skrev och frågade om hon visste vem varelsen var och om de hade pratat/träffat på varann tidigare. Varelsen skrev att han sett Jeffrey på kryssningen för ett halvår sen men inte haft möjlighet att prata med henne. Därefter har de haft några konversationer och varelsen, som vi kan kalla "Creepy" har börjat lika flera av Jeffreys bilder på facebook. Det enda som är bra med det är att det förmodligen gör "Skäggtoffsen" sur som förmodligen fortfarande stalkar Jeffrey på facebook.
 
"Creepy" är trevlig att prata med men det går inte att komma ifrån att det är extremt udda (och creepy) att varelsen hört av sig på det sättet han gjort. Dessutom verkar han vara ca 10 år yngre än Jeffrey...men förhoppningsvis kanske han iaf kan förgylla denna blogg med lite inlägg!
Till top