lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

J&J´s terapibilder

Dating, Fanskapet, den känslige snickaren, skäggtoffsen, sångbögen Fanskap, bög, nykterist, skäggtoffs Permalink0
J&J har en liten vana att skaffa sig så kallade "terapibilder" när de vill komma över sina "kap".
Detta är foton på "kapen" ifråga där de är extremt oattraktiva i J&J´s ögon. Detta gör att det är lättare att komma över varelserna.
Nedan följer en liten beskrivning av de terapibilder J&J har haft;
 
Jack:
*Två terapibilder på "Fanskapet"; den ena är när han är utklädd till den grekiske guden Poseidon och har extremt bred och ful näsa så hela hans ansikte ser helt oproportionerligt ut. Den andra bilden är en gruppbild där "Fanskapet" gör en grotesk min så det ser ut som han inte har någon hals eller nacke samt spetsig haka.
*En terapibild på "Nykteristen"; han står i bara badbyxor och är blek och spinkig och ser ut som han är 15 år äldre än han är.
*En terapibild på "Guran"; det är en semesterbild där han suktar efter körsbär och ser efterbliven ut så de andra på bilden ser ut som hans ledsagare.
 
Jeffrey:
*Två bilder på "den känslige snickaren"; den ena är när han trummar i ett kök och ser extremt tjock och ovårdad ut. Den andra är när han fått för sig att använda glasögon och ser ut som ugglan Helge.
*Två bilder på "Sångbögen"; den ena är när han är utklädd till Superman. Den andra är när han är på ett event med sitt jobb och hans redan stora käkparti ser ut att vara photoshoppat till sin dubbla storlek.
*En bild på "Skäggtoffsen"; denna har Jeffrey tagit själv när han låg och sov på soffan och ser ut som en stor, blek Shrek.
Till top