lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

En midsommar på "Floden"

Utekvällar, vattenskallen Irländare, Utekväll, midsommar, monster, vattenskalle Permalink0
På midsommardagen bestämde sig Jack och hennes kompis Ted att de skulle gå och dricka öl på "Floden". Väl där såg de som vanligt extremt korta varelser och muppar.
 
Jack märkte redan direkt att en kort gråhårig varelse stod och intensivt spanade på henne, men hon valde att inte låta sin blick möta hans då hon inte ville uppmuntra varelsen. Till Jacks stora glädje såg hon dock förförsta gången på en länge en riktigt snygg man ute i vimlet han såg ut som Sawyer i "Lost", tyvärr försvann denne grekiske gud ut i natten efter någon timme och Jack hade bara korta freaks att vila sina ögon på. Jack såg även en lismande varelse som spanande på sångerskan på puben, han lär dock inte ha haft en chans då han såg ut som en extremt muppig version av "Nykteristen". 
 
Efter ett tag kom det fram ett monster och satte sig bredvid Jack. Detta monster verkar ha läst in sig på "the Game" och sa charmigt till Jack "Snygg väska, den ser ut som en rånarväska". Jack blev som vanligt extremt imponerad av att varelser kommer fram och är otrevliga... Till J&T:s stora glädje blev dock bordet bredvid snabbt ledigt, varpå J&T bytte bord. Monstret försvann då bort och surade i ett hörn. När Monstret försvunnit kom det fram en gammal irländsk man, han var som irländare brukar vara, pratglad och trevlig utan att ragga när de vet att de inte har en chans. Gubben sa att många varelser stirrade på J&T men inte verkade våga komma fram. Efter ett tag försvann gubben tilbaka till sina vänner och Monstret tog tillfället i akt att gå fram till J&T ytterligare en gång, utan någon lycka. Totalt försökte Monstret ragga på J&T sju gånger, men utan att lyckas.
 
Ted lyckades i fyllan övertala Jack om att hon skulle försöka ta kontakt med "Vattenskallen" på nytt, Jack googlade då honom, men det visade sig att han fortfarande inte har en egen Facebook-sida. Vattenskallen har dock startat en egen advokatfirma och hade en företagssida på Linedin. Ted lyckades övertala Jack att gå in med sin profil på den för att sedan maila honom och skriva att hon av en slump ramlat in på hans sida. Dessvärre fanns inte denna funktion, utan nu ser Jack endast ut som en lite stalker som besökt hans sida... 
 
Mot slutet av kvällen tog den gråhåriga gubben sitt mod till fånga och kom fram för att bjuda Jack upp till dans. Jack och varelsen, som vi kan kalla för Julian, bytte nummer och sedan kom Julians varelse fram till J&T och försökte bjuda med dem till Julians jobb. J&T hade dock tröttnat och da adjö innan de vände sina stortår mot hemmets lugna vrå. På väg hem ringde Jacks mobil, det var Julian som ringde, Jack svarade givetvis inte men fick följande sms, Jack svarade även eftersom hon då ännu inte bestämt om hon ville träffa varelsen igen eller inte:
 
 På onsdagen fick Jack sedan detta sms:
Jack har dock bestämt sig för att låta Julian förbli ett minne och har därför inte svarat på hans (desperata) sms.
Till top