lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

London dag 3 - En dag i den ofrivivilliga vandringens tecken

Resa Brick Lane, London, Mad Hatter, afternoon tea, shopping, vintage Permalink0
Dagen började med att J&J åkte in till centrala London för att äta sin efterlängtade Afternoon Tea i Mad Hatter-tema. Väl på stället fick de in en imponerande blandning av mackor, scones och diverse sötsaker, samtliga med inspiration av Alice i underlandet. Dessvärre blev J&J vidrigt mätta redan efter ca 1/3 av maten, vilket gjorde att när servitören kom med en liten extra godbit (en kruka med "smutsig" glass), kunde J&J inte längre få i sig ens en liten smula.
 
Efter detta rullade J&J sina stortår tillbaka till Whitechapel för lite vintage/retro-shopping. J&J shoppade först loss på sin favoritaffär, Collectif. Därefter traskade de bland tomtar, troll och indier på Brick Lane. På denna gata fanns det vintage-butiker i överflöd, dock inget som föll J&J i smaken, de flesta affärer stank bara gamla kläder.
 
När J&J shoppat klart var det dags att hitta en restaurang för lite middagsmat. Detta visade sig vara en svår uppgift, de traskade i timtal innan de till slut hamnade på en 50´s diner, som ironiskt nog låg ca fem minuter från Khurram och Abos hotell. J&J hade egentligen tänkt svänga sina lurviga, men eftersom de är gamla tanter och hade gått över 27 000 steg orkade de inte utan rullade tillbaka till hotellet för välbehövlig skönhetssömn. Detta visade sig vara ett smart beslut då de vaknade upp till mindre trevliga nyheter...
 
 
Till top