lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

London dag 4 – En dag i terrorns och Jack the Rippers teckens

Resa Jack the Ripper, Johnny the Guide, London, Polis, Vandring, Whitechapel, terrorist Permalink0

 

 

Morgonen började med att Jeffrey brutalt väckte den skönsovande Jack genom att skrika ”Jack! Jack! Det har tydligen varit en terrorattack i London”. Detta gjorde att till och med Jack, som är extremt morgontrött, vaknade till liv för att titta på sin telefon. Det visade sig att Jeffrey talade sanning och diverse bekanta hade hört av sig för att höra om J&J var ok.

J&J bestämde sig sedan för att börja dagen med att leta reda på Jack the Ripper-museumet och något ställe att köpa frukost på. Som vanligt vandrade de i blindo. Helt plötsligt åkte det förbi flera piketpoliser med blåljusen på. J&J är inte alltid de vassaste knivarna i lådan utan fortsatte traska på sin utstakade rutt, samma väg som dit poliserna åkte. När de kom fram i närheten av Towern såg de att en polisbil stoppat en glassbil. J&Js första reaktion var att poliserna måste ha blivit sugna på glass. Sedan kom de på att de var inte i Sverige och att den engelska polisen förmodligen tog sitt jobb på allvar och kontrollerade alla skåpbilar.

När J&J efter några timmar äntligen fått i sig lite frukost vandrade de till Jack the Ripper-museumet. Museumet var helt ok och det fanns ett litet rum där J&J kunde klä ut sig i rock och hatt och låtsas vara Jack the Ripper himself. Efter museumet åt J&J en sen lunch innan de gick tillbaka till hotellet för att ladda inför kvällens höjdpunkt – Jack the Ripper-vandring!

När J&J började närma sigl mötesplatsen för vandringen blev de genast mycket glada, det visade sig att de skulle få en guide som klätt ut sig! När de kom fram till platsen såg Jack även till sin stora glädje att guiden, som vi kan kalla för Johnny, var en mycket het och stilig man. Johnny gav även Jack en liten komplimang för sin klänning och spanande på J&J uppifån och ner medans andra varelser som skulle med på vandringen rullade in.

Johnny visade sig vara en mycket kunnig och expressiv guide, han gjorde att vandringen blev en upplevelse som J&J sent kommer att glömma (speciellt Jack). När vandringen till Jacks stora sorg närmade sig sitt slut begav sig J&J till Brick Lane för att hitta någonstans att äta middag. Det visade sig att hela gatan kryllade av slemmiga varelser och J&J drog lättnadens suck när de äntligen hittade en italiensk restaurang.

Efter en händelserik dag och kväll traskade sedan J&J genom mörka gränder och gator för att återvända till Abos mysiga hotell.

Till top