lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

London dag 5 – En dag i skräckens och spökenas tecken

Resa London, London Dungeon, Spökbuss, Trafalgar Square, Whitechapel, resa Permalink0

 

 

Dagen började med att J&J konstant försökte ha koll på sina mobiltelefoner då de skulle på en ”upplevelse” vid London Bridge. Området hade dock varit avspärrat under hela gårdagen eftersom äckliga terrorister bestämt sig för att härja, upplevelsen hade därför haft stängt. När J&J inte kunde hitta någon information om upplevelsen skulle ha öppet eller inte så begav de sig till platsen i regn och rusk.

J&J anlände till platsen i god tid innan öppning men började ana oråd när de såg att ingången var avspärrad av polis. Det visade sig att stället skulle vara stängt även denna dag, dock skulle det dröja ca två timmar innan denna information lades upp på Facebook. J&J vände sedan sina stortår mot London Dungeon istället. Detta var som vanligt en bra upplevelse, men J&J är lite ledsna över att åkattraktionen denna dag var trasig.

Efter att J&J återvänt till hotellet och vilat upp sig lite begav de sig vidare mot Trafalgar Square där de skulle åka en efterlängtad spökbuss. De valde att äta lunch på en pub i närheten, detta visade sig vara ett stort misstag, de hade hamnat på världens sämsta pub! Personalen var seg och otrevlig, maten var vedervärdig (enligt Jack) och personalen visste inget om öl. Det enda som Jack gillade med stället var efterrätten som var förvånansvärt god.

Efter den vidriga middagsupplevelsen var det dags för spökbuss! Det visade sig att guiden var en riktig liten heting och försökta spexa till det hela lite. Efter ha lärt sig mer om Londons mörka historia var det dags för J&J att i regnet för sista gången återvända till Abos hotell. Men vem vet, en vacker dag kanske J&J:s stortår återvänder till Abos trygga famn.

Till top