lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

London dag 2 - en regnig dag i kändisarnas och rockens tecken

Resa, Utekvällar Madame Tussauds, Varelser, Whitechapel, drinkar, porrklubb, rockklubb, rock´n´roll Permalink0
 
Dagen började med att J&J tog tunnelbanan till Madame Tussauds för att sola sig i kändisarnas glans. Väl där minglade J&J med allt från Jimi Hendrix och Elvis till en soptunna och vattenpump.
 
Efter en stjärnspäckad förmiddag gick J&J på en liten shoppingtur för att därefter samla krafter på hotellet. När de åter kände sig som människor igen gick de ut på en liten shoppingtur även i närområdet. Till deras stora sorg började det spöregna; de fick därför stå under tak utanför en affär som två gatuhoror.
J&J roade sig med att observera bilisterna som gled förbi - alla manliga bilvarelser spanade odiskret när de åkte förbi J&J.
 
Efter att spöregnet övergått till dugg traskade J&J vidare till en restaurang vi kan kalla för "Revolution". Väl där njöt de av ok mat och goda drinkar. J&J kunde konstatera att det är enorm skillnad på drinkpriser jämfört med Sverige. När J&J var både mätta och berusade begav de sig tillbaka till Abo´s hotell för att göra sig iordning för nattens eskapader.
 
J&J hade bestämt att de åter skulle äntra portarna till Electric Banana Club. När de kom fram till tunnelbanestationen blev Jack nertrampad av en stor, klumpig varelse varpå hennes strumpbyxor fick ett storstort hål mitt på foten. Tur att de skulle till rockklubb!
Därefter råkade de gå lite fel och traskade ca en halvtimme åt fel håll bland diverse freaks. Klubben låg sedan ca 10 m från tunnelbanestationen.
 
När J&J kom in på Electric Banana Club undrade vakten om de skulle uppträda där varpå J&J anade oråd. Det visade sig att det var "suicide girl-tema" vilket betydde att det under hela kvällen var lättklädda tjejer som dansade och porrade sig på scen. J&J njöt av showen tills en ful australiensare kom fram och började prata med Jeffrey. Han sa att han spillt öl på sin arm och skulle gå och tvätta bort det på toa. Jeffrey tyckte det var en ytterst intressant konversation och försökte ignorera varelsen men han vägrade gå och stod bredvid som ett hjon medans J&J satt och spanade och skrattade åt andra varelser.
 
J&J kände att de ville slänga sina lurviga (och bli av med australiensaren) varför de gick ut på dansgolvet. Damerna i showen började då kasta ut isglassar i folkhavet varpå en varelse som Jack tyckte var lite het kom fram och erbjöd J&J glassen. Jeffrey roffade snabbt åt sig glassen som hon sedan hungrigt sög på.
Några småbarn stod och spanade på J&J; en av dessa hade Jack kunnat tänka sig att ta hand om om hon var 10 år yngre. Medans småbarnen spanade kom en varelse i J&J´s ålder fram och nickade åt småbarnen och gjorde tummen upp mot J&J.
 
J&J började sedan styra sina stortår hemåt. De visade sig att tunnelbanorna i London består av väldigt mycket original. Här kommer ett litet axplock;
*En sexig äldre varelse i kilt
*En arabisk varelse med vind i håret som förde tankarna till en arabisk schamporeklam
*En väldigt aggressiv, påtänd anabolavarelse som såg ut som han skulle slå ihjäl nån vilken sekund som helst
*En urk som vinkade och kastade slängkyssar efter J&J när han åkte förbi i rulltrappan och sedan när Jack vände sig om såg hon att urken aldrig släppt dom med blicken och att han fortfarande vinkade. J&J undrar om han gör det än idag.
 
Ytterligare en sak de upptäckt med tunnelbanan i London är att de flesta linjer slutar gå efter midnatt varför J&J fick traska genom hela Whitechapels skumma kvarter för att äntligen komma till Abo´s trygga famn.
Till top