lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

London dag 1 - en dag i pubhorornas spår

Resa Ginger Beer, Jack the Ripper, London, Sexig bartender, Ten Bells Permalink0
Dagen började med att J&J tog en liten taxi till Arlanda i ottan för att i lugn och ro kunna lugna sina nerver på flygplatsen. Väl åt J&J en riktig champagnefrukost. Detta + diverse lugnande medel gjorde att Jeffrey senare smidigt ramlade ihop på taxfree.
 
Flyg -och tågresan gick utöver detta smidigt och förde dom i tryggt förvar till Abos välkomnande famn  och han bar J&J´s övertunga bagage till deras rum. Abo visade sig vara en riktig liten iransk heting som Jack lät sina ögon vila på. Tyvärr så såg de inte Abo något mer under denna resa.
 
Efter välbehövlig sovstund och dusch spatserade J&J till en mexikansk restaurang som hade mycket goda drinkar. Därefter blev det efterlängtat besök på puben "Ten Bells"; J&J försökte gissa där vem av varelserna som kunde vara en nutida Jack the Ripper.
De lät sina ögon vila på några av de heta bartendrarna. En av dom var dock ingen skönhet varför J&J naturligtvis knäppte några finfina kort på honom. Jeffrey, som inte är så smidig, var lite odiskret i sitt fotande varför en av bartendrarna kom fram och beskådade Jeffreys konstverk bakom hennes rygg. Han sa att hans kollega (den fula bartendern) var lite blyg och inte vågade komma fram. Uppenbarligen trodde han att J&J knäppte foton på hans kollega för de tyckte att han var så vacker. Till J&J´s storstora glädje vågade aldrig den fula bartendern komma fram.
 
Efter en Ginger Beer traskade J&J tillbaka till hotellet för att vila sina kroppar till morgonsdagens eskapader.
Till top