lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

Date med "Patrioten"

Dating, Internetdating, outfits Happy pancake, wt Permalink0
Jeffrey har nu tagit sitt förnuft till fånga och gått på sin första date efter uppbrottet med "Sångbögen".
Valet föll på en av varelserna som HP har att erbjuda som vi framledes kan kalla för "Patrioten" då han verkar värna om sitt land...
 
De små turturduvorna hade bestämt samma mötesplats som Jeffrey valt att möta upp flera av sina tidigare dejter.
Jeffrey var lite orolig att varelsen ifråga skulle se grotesk ut då hon inte var alltför upphetsad av hans bilder men blev positivt överraskad när han kom på utsatt tid till deras mötesplats.
 
Jeffrey deklarerade att hon ville gå och ta en fika eftersom hon inte kunde dricka något alkoholhaltigt då hon färdats dit fort, fort i sin bil. De gick därefter till ett café där de beställde varsin milkshake. Till Jeffreys glädje förstod "Patrioten" att man ska bjuda.
 
De satte sig sedan ner på det nästan tomma cafét för att bekanta sig närmare med varandra. "Patrioten" var trevlig men Jeffrey är lite orolig att han är lite WT då han själv började berätta om sin problemfyllda barndom, sina starka åsikter och sin oförmåga att inte kunna låta bli att säga vad han tycker pga ev. ADHD. Att han fått smeknamnet "Patrioten" är för att han verkar sympatisera med diverse organisationer som värnar om landet till kanske något överdrift...
Dessutom hade han tatueringar på huvudet och berättade också för Jeffrey att han har en kolibri tatuerad på insidan av låren vid höften då "den ju suger nektar" varpå han sedan skrattade gott...
Han sa även till Jeffrey att hon såg ut som en docka.
 
Jeffrey, som förmodligen har ägglossning, föll för "Patriotens" charm och erbjöd honom t o m skjuts hem till hans pappa som låg på vägen mot Jeffreys hem. "Patrioten" sa att han gärna ville ses igen och de bestämde att de skulle höras vidare om ev. middag. "Patrioten" hörde sedan av sig på Facebook där han skrev att det varit "otroligt trevligt att träffa Jeffrey och att han blev positivt överraskad". De har därefter preliminärt bokat en middag på torsdag kväll då "Patrioten" ska ta Jeffrey på middag på en italiensk restaurang. Det blir en överraskning även denna gång vilken restaurang det blir....denna varelse hade dock hyffs nog att iaf fråga Jeffrey innan vad hon tycker om att äta.   
 
Sammanfattning av date med "Patrioten":
+ Konversationen flöt på bra och "Patrioten" är trevlig
+ "Patrioten" såg bättre ut än på sina bilder
+ "Patrioten" spelar inte svår
 
- Jeffrey känner en liten oro att "Patrioten" är WT
- "Patrioten" har tatueringar på huvudet = ser WT ut
- "Patrioten" har en tand som ser konstig ut = ser WT ut
 
Betyg:
3.5 rosor av 5 möjliga! Detta innebär att Jeffrey tyckte att det var en trevlig date och kan absolut tänka sig att ses igen för att se om det tänkas klicka kärleksfullt. Hon känner dock en liten oro över att "Patrioten" har lite väl konstiga åsikter och är WT. Samt att hon kanske dejtar lite för tidigt igen då hon kanske egentligen inte riktigt kommit över "Sångbögen" (och "Skäggtoffsen"?)
 
 
Detta var Jeffreys date-outfit
 
Till top