lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

Jeffrey blir uppraggad på McDonald´s

Dating Mc Donald´s, bitch, mongo, uppraggad Permalink0

För nån vecka sen bestämde sig Jeffrey för att göra ett litet besök på McDonald´s då hon behövde fylla sin mage med onyttigheter.
Väl på plats blev hon till en början nästan överkörd av en varelse varpå hon, med sitt dåliga pokerface, tydligt visade att hon tyckte varelsen var ett stort mongo.
Varelsen öppnade bildörren och frågade om hon hade problem varpå hon svarade;
"Nej, men du verkar ha".
Varelsen sa nånting mer och kallade hennes bitch - detta tar Jeffrey som en finfin komplimang.
Därefter kunde hon gå in och äta sin efterlängtade grisföda.
Hon såg i ögonvrån att en varelse spanade på henne - han måste ha fallit för hennes charm då hon bråkade med mongot innan hon gick in, men tog ingen större notis kring detta.
 
När Jeffrey sedan skulle gå ut till bilen hörde hon hur någon ropade ursäkta till henne på parkeringen varpå varelsen som hade spanat som vi hädanefter kan kalla för "Hamburgaren" ursäktade sig med att det kanske var konstigt att han bara kom fram men att han undrade om hon var singel. Jeffrey svarade ja och "Hamburgaren" undrade om de skulle ta en fika nångång och sa att han suttit och spanat in henne på McDonald´s. Jeffrey, som troligtvis hade ägglossning, tackade ja och de bytte kort innan deras vägar skildes åt.
 
"Hamburgaren" sms;ade efter ett par dagar och de har sedan haft lite meningslösa sms-konversationer.
Jeffrey tyckte att han såg ut som en vanlig kille men intresset är svalt och hon känner sig osäker om hon orkar ha kontakt  med mer än en varelse i taget.
Det återstår att se.
Till top