lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

Middag med "Patrioten"

Dating, outfits Date, middag Permalink0

Igår kväll var Jeffrey på middag med "Patrioten".
"Patrioten" hade bokat bord på en italiensk restaurang i den storstora staden och de två turturduvorna möttes på utsatt tid och plats. Väl inne på plats var sällskapet trevligt och maten god. Samtalen förflöt åter igen på bra och Jeffrey blev lite lugnad när "Patrioten" berättade att folk brukade fråga om han var rasist pga. hans tatueringar då de har fornnordiskt tema och att de inte har nåt med rasism/nazism att göra. Jeffrey tolkar detta som att han inte har sådana extrema åsikter, vilket är en lättnad.
 
Efter några timmar behövde Jeffrey styra sina stortår hem, till sin storstora glädje betalade "Patrioten" även denna gång med hänvisning till att han var gammalmodig och skulle bjuda.
Därefter eskorterade han henne till hennes bil - Jeffrey hade erbjudit honom skjuts hem men han skulle vidare ut i nattlivet med sina kompisar.
 
Vid bilen pratade de om att styra upp en ny träff innan Jeffrey reser till London nästa vecka och ska höras om detta! Dejten avslutades med att "Patrioten" gav Jeffrey en lång kram och en puss innan hon körde fort, fort hem i sin bil.
 
Jeffrey tycker som sagt att dejten och "Patrioten" var trevlig men känner sig återhållsam - om detta beror på att det egentligen känns för tidigt att dejta efter hennes senaste eskapader eller om det är för att hon sällan brukar känna något större intresse för varelserna innan de gått steget längre i sänghalmen återstår att se.  
 
 
 
Jeffreys middags-outfit
 
 
 
Till top