lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

Rockkryssning (Highway to Hell) - Dag 1

Resa, Utekvällar Rocker, Varelser, drink, kryssning, musik, rock´n´roll Permalink0

Dagen påbörjades i vanlig ordning med lite förfest hemma hos Jeffrey. Eftersom skutan skulle avgå lite tidigare än J&J var vana vid fick de båda stiga upp i ottan för att hinna göra sig iordning!
 
Väl vid terminalen tog J&J sig ett stärkande glas bubbel (vilket behövdes) innan de äntrade skutans portar.
De blev imponerade av den här båten jämfört med de senaste kryssningarna - den kändes inte lika wt! Dock var det ingen skillnad beträffande varelserna - de var lika odrägliga och fulla som vanligt, fastän klockan knappt var kvällen slagen. Detta bådade inte gott tänkte J&J.
Hytten var dock vedervärdig och minimal, J&J fick knappt plats med sina magar och olika outfits de tagit med för att göra varelserna glada.
 
Kvällen påbörjades med lite mat på "Hobsty Lobsty" - maten var god men inte mättande och Jack höll på att ramla när hon spatserade ut från restaurangen.
Sedan var det dags att lyssna på lite Rock´n`roll. J&J placerade sig strategiskt vid ett av de fåtal bord som fanns i gången där bandet skulle spela. Varelserna uppskattade detta och kom fram till J&J och tog bl. a kort och sökte kontakt. Sedan blev Jack sugen på en "Bloody Mary" varpå Jeffrey gick och beställde av en bartender som vi kan kalla för "Janne". "Janne" la mycket tid och möda på att få Jacks drink till perfektion - han skar ömt ut perfekta skivor från sellerin och citronen som han sedan satte ihop till en fantastisk kreation. Bild på denna skapelse kommer på bloggen! J&J kallar detta för den bögigaste drinken de någonsin skådat!
 
J&J tröttnade efter ett tag på alla varelser i gången och beslutade att gå vidare till Puben. På vägen mot baren blev de stoppade av två "finfina" varelser. I hytten hade J&J spelat sitt favoritspel som de brukar ha med på kryssningar - tärningsspelet där de ska utföra diverse "uppdrag". Jeffrey hade fått "Dance with short guy" och Jack hade fått "Hug Hottie". Jack såg nu sin chans att utföra sitt uppdrag! Visserligen var varelsen kanske inte så het men allt är relativt. Så fort Jack fått sin kram (och Jeffrey också till hennes storstora glädje) kunde de spatsera vidare.
Efter att J&J fått sitta ifred i ca 3 min kom två lammungar fram - de var ca 15 år yngre än J&J. Dessutom pratade de bara engelska eftersom den ena var från Frankrike. Lammungarna var trevliga men J&J är inte pedofiler så intresset var svalt och efter att de tagit lite kort för att föreviga mötet sa J&J farväl och lät lammungarna styra sina stortår tillbaka till det romantiska Paris.
 
J&J var nu åter hungriga och styrde sina stortår mot nattmat-stället. Där fick de syn på "Rockern" som stod med en gammal wt-tant som han raggade på - samtidigt som hans sambo och barn väntade hemma. J&J tycker att han är rätt vidrig. J&J fick också ett telefonnummer av en varelse som såg ut som att ett barn ritat på honom.
 
Efter dessa eskapader begav sig J&J till nattklubben där de fick en gigantisk varelse efter sig som gång på gång tog deras hand och kysste den med ett högt, smackade ljud varje gång. När varelsen äntligen lät de vara så tog Jack av någon outgrundlig anledning kontakt igen genom att ta på varelsens döskallering och frågade om det var en finfin döskalle. Jeffrey finner fortfarande inga ord för detta.
Innan J&J begav sig mot hytten för lite välbehövlig vila såg de "Rockern" en sista gång då han gick med sitt kap för kvällen - bildbevis kommer!
 
På väg till hytten gick J&J förbi en liten gubb-varelse som sa hej vilket J&J ignorerade. Trots detta följde varelsen efter dom likt en zombie i korridoren och J&J hann precis in i hytten och sätta på säkerhetskedjan innan de hörde skrapningar och knackningar på dörren. Jack skrek;
Jack: "- DRAA!"
Äcklig Gubbe: "-Varför då?"
Jack: "Lägg dig i fyllecellen ditt jävla äckel!"
Äcklig gubbe: "Ja, jag ska göra det..."
 
Därefter tystnade knackningarna - J&J undrar än idag om han verkligen besökte fyllecellen eller hamnade på havets botten...
 
 
Sammanfattning:
+ Luftig och stor båt, kändes lite lyxigare än de vanliga WT-båtar J&J brukar resa med
+ Helt ok musik
+ Bra mat och drinkar (tack Janne!)
 
- Varelserna var i sitt esse vad det gällde "kladdighet" och stirrande
- Båten kunde gärna fått avgå något senare
- Minimal hytt
 
Betyg:
Utbudet: 1 James Dean av 5 möjliga. Detta är för att Jeffrey tyckte att varelsen som lämnade sitt nummer och såg ut som ett barn ritat på honom var lite het. Jack tyckte att den ena lammungen som i grunden var svensk hade sett ok ut om han var 20 år äldre (eller om Jack varit 20 år yngre)
Köttmarknads-status: 5 köttklubbor av 5 möjliga. Detta innebär att varelserna inte var blýga med att vara på J&J och visa intresse!
 
Vinnare av kvällens Dogfight!
Vinnare av kvällens dogfight är både J&J då de båda blev kyssta på händerna av den feta varelsen på nattklubben!
Till top