lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

Rockkryssning (Highway to Hell) - Dag 2

Resa, Utekvällar Varelser, alfahane, drink, kryssning, mongo Permalink0

Efter att Jeffrey vaknat utvilad och Jack grinig för att Jeffrey ställt klockan att ringa kl. 5 på morgonen var de redo att möta dagens nya äventyr.
 
Det började med att J&J åt lite frukost innan de begav sig mot bubbelpoolen för att bubbla lite med bubbelvarelser och dricka bubbel. Till deras förvåning var bubbelpoolarna överfyllda med diverse varelser så J&J fick helt sonika vända om och ta en drink i Puben.
De satt då och såg på en finfin "hingstpremiering" på de varelser som spatserade ner till buffén.
 
Nu ville dock J&J åter göra ett försök att bubbla så de begav sig åter mot bubbelpoolen. J&J blev framvinkade i kön eftersom personalen ville ha in mer damer då könsfördelningen var lite ojämn...
J&J bytte om och kom ut till poolerna till varelserna storstora glädje. J&J valde den poolen där det var minst varelser - i ca en kvart då varelserna från de andra poolerna började kräla över till J&J.
 
När J&J satt i godan ro dök ett stort WT-sjöodjur ner i vattnet och bara låg och flöt - Jack var helt övertygad om att varelsen skulle dyka upp mellan J&J´s ben men istället reste han sig och hamnade med ansiktet mitt i ett skrev på en annan varelse som var på väg ner i poolen så det såg ut som sjöodjuret skulle ge honom en avsugning.
 
J&J försökte nu fly till en annan pool men insåg att det var varelser överallt. Jeffrey föreslog att de skulle sätta sig i barnpoolen men Jack trodde att det inte var tillåtet varpå de fick vända om och åter sätta sig i poolen bredvid "Sjöodjuret". Nu äntrade en ny varelse J&J´s värld som vi kan kalla "Flörtis". Han satte sig bredvid Jack och stirrade förföriskt.
 
J&J flydde nu till andra sidan poolen där det iaf satt lite yngre varelser. De tog snabbt detta som en invit och började prata med J&J - det var ett litet gäng som bestod av en silverrygg och hans lite yngre vänner som vi kan kalla för "Tätögat" och "Alfahanen" m.fl. "Tätögat" var jättefull och jätteful och ville hela tiden att Jack skulle ta av sina solglasögon och undrade varför hon hade dom på sig. För hon hade ju så fantastiskt vackra ögon och såg ut som Merlin Monroe. "Alfahanen" var minst full och verkade inledningsvis ganska vettig (men skenet kan bedra kommer ni få se senare i bloggen). Silverryggen deklarerade stolt att han var en mogen silverrygg och skrek -"Hunger och törst men fitta först!". J&J blev märkta imponerande. En annan av deras kompisar satt med mobilen i poolen och riktade kameran mot J&J´s urringningar varpå Jeffrey frågade om han tog kort. Han vände då glatt kameran och visade att han filmade åt en kompis som vinkade åt J&J.
Några kvinnliga varelser i mogen ålder hade nu kommit i poolen och satt och stänkte vatten för att söka kontakt med de finfina "männen" som J&J satt med - detta övergår J&J´s förstånd.
 
Nu kände J&J åter igen att de behövde lite alkohol i kroppen varpå Jeffrey sa att hon kunde gå och handla och "Alfahanen" sa att han kunde eskortera henne. Kvar fick Jack sitta med "tätögat" som kärleksfullt greppade tag om hennes hand som hon ryckte bort. Varpå han frågade varför hon inte tyckte om honom.
Jeffrey hade en inte lika oangenäm upplevelse då hon tyckte "Alfahanen" var lite het - dessutom bjöd han på bubblet.
När J&J åter satt tillsammans i poolen pekade de på "Flörtis" och sa till "Alfahanen" att "Flörtis" var äcklig när han satt och blinkande förföriskt i sina sexiga badbyxor. "Alfahanen" frågade om han skulle sänka "Flörtis" varpå Jeffrey svarade nej men Jack ja eftersom hon inte förstår att aggrovarelser kan vara mongo (Jeffrey har mer erfarenhet av detta klientel).
 
Helt plötsligt började "Alfahanen" kasta runt några av sina vänner i poolen likt en aggressiv bläckfisk. Han tog stryptag och höll deras huvud under vatten medans J&J satt i chock och tittade på spektaklet.
"Alfahanen" röt att han minsann sagt till flera gånger att de inte fick röra hans ärr som han hade så ont i. Efter en stund avbröt en äldre varelse bråket innan någon dog.
 
"Alfahanen" bad om ursäkt till Jeffrey men sa att han hade ont efter att ha fått en tegelsten i sidan och ett brutet revben och det var därför han var lite tvär. J&J tyckte nu att det var dags att gå och sa till varelserna att de kanske skulle ses senare - även om de inte hade några planer på att gå på den förfest i deras hytt som de blivit inbjudna till.
 
J&J gick nu och åt sushi som mättade deras magar!
Sedan gick de till hytten för att ta en litenvälbehövlig  tupplur för att orka med kvällens eskapader.
 
Efter lite god italiensk mat styrde J&J åter sina stortår mot "Jannes" bar - Jack skulle nu beställa en Pina Colada och inväntade med spänning vad "Janne" skulle hitta på. Jeffrey fick världens minsta vodka lime till hennes stora sorg. Jacks Pina Colada var inte en lika fantastisk kreation som "Jannes" Bloody Mary - dock var den väldigt god och dekorerad med ett litet körsbär.
 
När J&J satt i gången och drack sina drinkar kom "Rockern" förbi och sa till Jeffrey;
"-Jag va skitotrevlig sist, eller hur? F´låt!"
Jack tyckte detta var lite gulligt och blev lite kär för en sekund i "Rockern".
 
J&J gick sedan till Puben för att titta på DJ Gåre där det inte dröjde många sekunder innan en varelse kom fram och undrade varför J&J satt själva. Eftersom de var sexigast klädda på båten menade han att de ville sitta och prata med vem som helst. J&J blev inte imponerade av detta och bestämde sig för att gå därifrån till nattklubben istället.
 
Där fanns det varelser i överflöd - en varelse som vi kan kalla "Rockmorfar" kom fram och spelade luftgitarr och sa följande visdomsord till J&J;
"Det är bra att ni inte röker. För varje cigarett man röker tar Gud en timme från ditt liv och ger till Keith Richards", därefter ackompanjerade han detta med lite "moves" som inte gjorde J&J våta i trosorna.
 
Nu hittade "SIlverryggen" från poolen J&J och kom fram och sa att "Alfahanen" letat efter dom. Jeffrey som fortfarande tyckte att "Alfahanen" var lite het tyckte att "Silverryggen" kunde ta dit sin vän. Efter ett tag kom både "Silverryggen" och "Alfahanen" tillbaka - nu var dock "Alfahanen" lite fullare och aggressiv än sist.
Silverryggen hade nu hittat på en ny fin ramsa och skrek;
"Hunger och Törst, gruppsex först!"
Jeffrey och "Alfahanen" småpratade lite medans Jack hade fullt upp med att ta foton på en varelse som vi kan kalla för "Rockfarfar". "Alfahanen" ställde sig bakom Jeffrey och ville ha en kyss helt plötsligt vilket Jeffrey inte var sugen på. "Alfahanen" blev lite stött och sa att han aldrig blivit dissad och undrade om han slösade med sin tid. Sen försökte han tvinga till sig en kyss genom att dra Jeffreys ansikte mot sig vilket inte fungerade. "Alfahanen" sa själv att han är just en alfahane varpå Jeffrey svarade att de då var en mismatch eftersom hon är en "Alfahona". "Alfahanen" menade då att de skulle vara bra för då kunde de ha hett alfasex.
Han satte sig då igen bredvid Jack och sa att han tyckte det var tråkigt och ville gå nån annanstans för det var dåligt ljus. Jack sa att då fick han väl göra det om det nu var så jävla tråkigt varpå "alfahanen" blev skitsur och drog - detta blev inte J&J jätteledsna över. "Silverryggen" sa att "Alfahanen" säkert skulle återvända snart vilket han också gjorde.
 
Stämningen var tryckt då "Alfahanen" var sur och aggressiv. En liten oskyldig urk hade suttit bredvid ett tag och stirrat intensivt på J&J och detta noterade nu "Alfahanen" som skrek till urken och frågade om han kände J&J. Sedan stegade han fram som en gorilla och bröstade upp sig framför urken och pekade på Jeffrey och sa att han inte skulle stirra på henne.
J&J fann inga ord - vem fan var han att göra så som inte ens känner J&J?
 
Jeffrey försökte pratade lite med varelsen genom att säga att de kanske skulle prata när man inte är onykter för det var ingen idé nu och J&J skulle ändå gå och lägga sig strax. "Alfahanen" blev dock sur över detta faktum också då han menade att han skulle upp precis samma tid som J&J och att det var menat som en diss från Jeffrey att hon inte ville följa med honom nån annanstans. Sedan försvann han aggressivt ut ur J&J´s liv.
 
J&J gick och åt lite nattmat och sedan fick vågorna vagga dom båda till söms innan de  var tvungna att gå upp skittidigt innan båten gick i hamn.
 
 
Sammanfattning:
+ Bra poolområde samt bra system med drinkarna (man betalade med bricka) och att man fick ha drinkarna i vattnet
+ God mat och drinkar (tack Janne!)
+ Smidig på och avstigning
 
- Mycket bubbelvarelser - J&J fick inte en lugn stund
- Aggressiv alfahane
- Slemmig gubbe som tycker att J&J vill prata med vem som helst
 
Betyg:
Utbudet: 1 James Dean av 5 möjliga som sedan blev 0 James Dean då "Alfahanen" visade sig vara ett "Alfamongo".
Köttmarknads-status: 5 köttklubbor av 5 möjliga. Detta innebär att det hade räckt med att ha ögonkontakt med en varelse i 2 sekunder så hade de klubbat en i huvet och dragit med en i håret till deras hytt för lite alfasex.
 
Vinnare av kvällen Dogfight!
Vinnare av kvällens dogfight är Jeffrey som fick en full kvinnlig varelse efter sig. 
Till top