lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

Australiensare raggar på Jack

Dating, Utekvällar Irländare, Varelser Permalink0
Förra veckan var Jack och hennes kompis Ted på en ölmässa. De valde efter detta att styra sina stortår till "Floden". Väl där kom det fram en varelse till Ted och Ted såg mycket glad ut. Jack var inte lika glad då en ful, kort irländare raggade på henne. Som tur är lyckades hon med sin charm få honom att försvinna. Därefter informerade Ted att den varelse hon pratat med var en australiensare som hon tidigare varit på date med. Jack frågade om Ted fortfarande var intresserad, varpå Ted svarade "kanske". 
 
Efter ett tag började australiensaren prata med Jack och frågade om han var den snyggaste australiensare hon sett. Därefter började han tjata om att de borde gå på date och att de skulle ha så kul. Jack svarade då att hon inte tänkte gå på date med någon som dejtat henne skompis. Australiensaren sa då att de kanske var soulmates och att han och Ted endast dejtat två gånger. Australiensaren blev bara med och mer intresserad ju fler gånger Jack sa att hon inte tänkte dejta honom. 
 
Ted märkte att varelsen raggade på Jack och bestämde sig för att gå hem. Jack valde då att vandra samma väg eftersom hennes val stod mellan att dejta en pushig varelse eller kanske förlora en vänskap som varat halva livet. Jack är fortfarande i chock hur varelser kan välja de absolut sämsta tillfällena att ragga och undrar i sitt stilla sinne hur vettig varelsen hade varit.. 
 
 
Till top