lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

Date med "Gultand"

Dating, Internetdating Happy pancake, Internetdating Permalink0
Jack har inte varit på date på väldigt länge och bestämde sig för att det var dags att stiga upp i sadeln på nytt med en av HP:s varelser. Varelsen, som vi kan kalla för "Gultand", hade skrivit till Jack för några veckor sedan och de hade bytt nummer med varandra, Jack var dock ganska seg på att svara varelsen eftersom hon egentligen inte var speciellt intresserad, men på något sätt lyckades de ändå styra upp en date under gårdagen. Varelsen hade dock endast haft en bild på sin HP-profil, vilket oroade Jack något..
 
Jack och varelsen möttes upp vid tunnelbanespärrarna mitt i den stora stora staden. När varelsen dök upp var Jack lättad att han inte var fulare än sin HP-bild, men detta innebär inte att varelsen fick hormonerna i Jack att gå på högvarv. De betämde sig för att styra sina stortår mot "Floden" för välbehövlig alkohol och lite pubmat. Väl på plats flöt samtalet på bra, Jack störde sig dock något på att varelsen läspade lite. Jack upptäckte även att varelsen skulle behöva bleka sina missformade tänder, vilket kan ha bidragit till att Jack inte kände något attraktion. 
 
Efter någon öl på Floden bestämde sig Jack och Gultand för att styra sina stortår mot en annan pub eftersom Gultand aldrig testat suröl, detta innebar att det blev sent innan Jack försvann in i en taxi för att fly från varelsens gula tänder som ännu jagar hennes (mar)drömmar. 
 
Sammanfattning av date med "Gultand":
+ Jack tyckte inte kvällen var outhärdlig, vilket innebär att hon kanske vågar sig på fler dejter inom en snar framtid
+ God öl
+ Gultand var inte alltför kladdig och samtalet flöt för det mesta på bra. 
 
- Gultand bjöd inte på mat eller dricka. 
- Gultand förstod inte storheten i världens bästa musikvideo "Hooked on a feeling" med David Hasselhoff.   
- Jack känner inte att det klickar kärleksfullt och känner noll attraktion till varelsen. 
 
Betyg:
2 rosor av 5 möjliga! Detta innebär att Jack hade en helt ok date, men känner att det inte klickar kärleksfullt och att hon inte har lust att träffa Gultand igen. 
Till top