lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

Date med en engelsman

Dating, Internetdating Date, Engelsman, Tinder, öl Permalink0
För drygt en vecka sedan fick Jack kontakt med en engelsman på Tinder. De skrev lite kort till varandra och bestämde sig sedan för att träffas upp för en "snabb" AW. Jack såg för en gångs skull fram emot dejten då hon tyckt varelsen såg ut att vara finfin på sina bilder. Jack fick dock tidigt intrycket av att varelsen inte var speciellt intresserad. När de väl bytt nummer med varandra nätstalkade Jack engelsmannen och det visade sig att han bor tillsammans med en tjej, detta innebär förmodligen att varlsen antingen är ett otroget svin eller att han nyligen blivit singel. 
 
Trots alla varningssignaler bestämde sig Jack för att ändå genomföra dejten och gjorde sig glatt iordning innan hon åkte till sitt jobb. Engelskmannen verkar dock inte lika entusiastisk då han på eftermiddagen avbokade dejten med hänvisning till att han måste "jobba över", de bestämde sig för att de skulle träffas dagen efter istället...
 
När det äntligen blev dags för deras dejt bestämde sig Jack i vanlig ordning för att vara tidigt på plats för att kunna se varelsen kräla fram. Hon stod ute i blåst och regn och till sist skådade hon en varelse som påminde om engelsmannens bilder, han var dock uppenbart några år äldre och lite mer "rough". Jack var alldeles för osäker för att gå fram till varelsen men fick sedan ett sms om att han väntade på henne. När hon gick fram till honom började han prata engelska med henne (trots att han kan svenska), detta gjorde Jack lite obekväm då hon inte riktigt var beredd på att hon skulle behöva använda sin kassa engelska. Engelsmannen sa att han inte dricker speciellt mycket alkohol så Jack och varelsen gick in på ett fik istället. Väl där beställde de sin dryck och hade ett ganska haltande samtal med en del jobbiga tysta pauser. Samtalet började inte flyta på ordentligt förrän de bestämde sig för att byta språk helt till engelska, Jack fick då höra hans otroligt heta brittiska accent. 
 
Efter ca två timmar på fiket bestämmer de sig för att gå vidare till en bar som ligger nära engelsmannens jobb. Väl där fortsatte de prata och engelsmannen visade en konversation som han hade hat med en annan tjej på Tinder, Jack fick intrycket av att han är ganska aktiv på Tinder och att han inte direkt är ute efter något seriöst. De två som turturduvorna stannade tills stället stängde och gick sedan i rask takt till t-banan där de snabbt kramade varandra hej då. Efter detta har de inte hörts av och Jack tror att denna kväll snart kommer att vara ett minne blott. 
 
Sammanfattning av date med engelsmanen:
+ Jack tyckte för en gångs skull att hennes dejt var en stilig varelse
+ Engelsmannen hade sexig accent
+ Samtalet flöt efter ett tag på bra
 
- Engelsmannen bjöd inte på dricka
- Engelsmannen verkar inte vara speciellt intresserad av Jack och verkar vara väldigt aktiv på Tinder   
- De åt ingen mat vilket gjorde att Jack gick hem med tom mage
 
Betyg:
3,5 rosor av 5 möjliga! Detta innebär att Jack hade en bra dejt och gärna skulle vilja träffa varelsen igen, även om det inte klickat kärleksfullt. 
 
 
 
 
 
Till top