lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

Jack är cynisk och har alltid rätt

Internetdating Tinder, Varelser, konversationer Permalink0
Jacks kollega Delphinen fick för ett tag sedan kontakt med en vacker varelse på Tinder, vi kan kalla honom för kukhuvudet. Delphinen visade glatt Jack profilen med stora förhoppningar om en romantisk framtid. Jack sa direkt, utifrån Kukhuvudets profil, att han inte verkade vara vettig och att han säkert är ett svin. Trots Jacks varningar valde Delphinen att fortsätta skriva med varelsen då han, enligt henne, hade en välskriven profiltext.
 
Till Jacks stora förvåning (inte) skrev Kukhuvudet charmiga meddelanden redan samma dag som han och Delphinen först fått kontakt. Meddelandena var bl.a. "Vill du hångla?" och "Kåt?". Efter detta följde sedan relativt normala meddelanden där varelsen frågade vad Delphinen gjorde, dock orkade hon inte svara på detta och fick sedan ett meddelande där det stod "ok?.". Efter detta följde nedan konversation:
 
 
Jack upphör aldrig att förvånas över att varelserna tror att de kan inleda en konversation på det sätt som Kukhuvudet gjorde och tro att det ska fungera. Hon önskar att hon någon gång blev motbevisad istället för att bli mer och mer cynisk.
Till top