lostinthejungle.blogg.se

Hur hittar man rätt i mansdjungeln? Vi är två tjejer (eller kanske kvinnor... eller kanske tanter...) som vill dela med oss av våra upplevelser i denna snåriga djungel genom denna datingblogg.

Date med Giraffen

Dating, Internetdating Date, Giraff, Happy pancake, öl Permalink0
För ett tag sedan fick Jack till sin storstora glädje kontakt med en av HPs galanta män. De hade skrivit lite fram och tillbaka och till sist frågade varelsen om de skulle mötas upp för en fika eller en öl. De bestämde sig då för att träffas utanför ett ställe som vi kan kalla för "Stadens hjärna" för att dricka lite öl. Som vanligt hade Jack inte bemödat sig att ta reda på så mycket om varelsen utan det var först dagen innan hon fick veta hans förnamn..
 
Innan dejten va Jack som vanligt väldigt nervös då hon alltid oroar sig för vad det är för varelse som kommer att komma krälandes. Jack hade därför blandat en speciell trocadero som hon drack innan (typ 1/5 trocadero och 4/5 cola sour...). När Jack väl mötte upp varelsen försvann nervositeten något, men det bev inga fyrverkerier. Det första Jack lade märke till (förutom varelsens längd på över två meter) var att han hade en väldigt intensiv och stirrig blick, ungefär som att han skulle ha grav asperger/autism och har lärt sig att han måste vara uppmärksam på de han pratar med. 
 
Till Jacks stora förvåning bjöd Giraffen på den första ölen, detta är hon inte van vid att hennes dejter brukar göra! Efter ett tag åt de lite middag och tog varsin öl till. Samtalet flöt på ganska bra men Jack kände att de inte hade så mycket gemensamt och det kändes som att Giraffen tyckte samma sak. Efter den kulinariska måltiden ville Giraffen ta frisk luft, detta innebar en kort promenad till tunnelbanan och ett snabbt avsked där varelsen sa "vi hörs". Efter detta skildes deras vägar åt och Jack har en känsla av att de inte lär korsas igen.  
 
Sammanfattning av date med Giraffen:
+ Giraffen bjöd på första ölen 
+ Samtalet flöt på ganska bra och det var intressant för Jack att testa på att dejta en jätte
+ J&J har kommit på ett nytt recept för trocaderodrink 
 
- Varken Jack eller Giraffen verkade tycka det klickade kärleksfullt
Giraffen verkar inte riktigt fatta Jacks humor
- Giraffen betalde inte maten
 
Kuriosa: Jack kunde givetvis inte låta bli att försöka ta reda på vad han tyckte om fakeprofilens mail, så hon frågade hur han tyckte HP va. Giraffen svarade att han fått ett konstigt mail för några dagar sedan, men tyärr är det ytterst oklart om det va detta meddelande han syftade på.. 
 
Betyg:
2 rosor av 5 möjliga! Detta innebär att Jack hade en helt ok dejt, men inte känner att det klickade kärleksfullt. 
Till top